29 Temmuz 2014 Salı

ısırılmış bir elmanın talibi olmak ister miydiniz..!

ankara'da belediye otobuslerine "hayırda yarısanlar derneği" tarafından asılan afişte, "flört yangını" adlı kitap tanıtılıyor ve kitabın önsözünde, "delikanlılar; evleneceğiniz kızın sizden önce başkalarıyla flört yapmasını ve sanki ısırılmış bir elmanın talibi olmak ister miydiniz?" diye soruluyor!!

tuhaf da değil artık çirkin, dahası rezillik..

her fırsatta kadını ısılmış elmaya, perdesiz eve, kahkahalarıyla tahrik eden fahiselere benzeten bu adamlardan, bu kafalara tamah eden, eyvallah diyen, peşinden giden kim varsa tiksiniyorum!

o halde sizin dilinizden konusalım beyler;



onca yolsuzluga, hırsızlıga gıkınız cıkmazken, kadınin bedeni, kadının kahkahası, kadının ahlakı üzerine mi tum fetvalarınız, söylemleriniz!! ve fakat, kadının eşsiz naifliği ve güzelliği dahi örtemeyecek sizin iğrenç agızlarınızdan dökülen çirkinliklerinizi.. yazık..

bu soylemlerinizle, bu sıg fikirlerinizle manipule ettiğiniz toplumlarınızda, yuzlerce, binlerce kadının namus cinayetlerine, intiharlarına sebep olmanın vicdani huzursuzlugu ile nasıl uyuyorsunuz yataklarınızda?

ilk kez ısırıyor olmanın haklı gururuyla mı bir kez ısırıp, sonrasında o kadınların içlerini, ruhlarını, kadınlıklarını çürümeye bırakıyorsunuz?

bunu yazan ve asan, hayattaki tek basarısı "pipi sahibi olmak" olan sığ kafalı adamlar, peki siz daha olmamış elmaları, o fidanları, kucucuk kızları zorla koynunuza alırken utanmıyor musunuz?

ilk ısıran olmanın iğrenç gururuyla mı masturbe ediyorsunuz egonuzu, gerdekten once namaz kılarak mı temizliyorsunuz ruhunuzu ve sonrasında aldığınız abdest temizliyor mu gunahlarınızı?

dahası, Hz Muhammed'in de Hz.Ayse (9 yasında) dısındaki hiç bir karısının bakire olmadığını, dahası karılarından biri Zeynep'in daha once evlatlıgı Zeyd tarafından ısırıldıgını biliyor musunuz? dahası, bunun bizzat Azhab suresi ile mesrulastırıldıgını..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder